Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 FI & SE AVA, FI & SE JVA ALLWAY'S JAZZ UP

"JANE"

SPA1, AG3

synt: 21.05.2000

k. 18.12.2015

rotu: cockerspanieli

sukupuoli: narttu

säkäkorkeus: n. 38cm

väri: punainen

 I: Leavenworth Takes Two To Tango "Teemu"

E: Allway's Allison "Alli"

 

Kasvattaja: Satu Utriainen, Kytökoski

___________________

terveys:

silmät terveet, lonkat A/A, perusterve

___________________

 

Saavutukset:

Suomen ja Ruotsin Agilityvalio, Agilityn medijoukkue SM 2. -08, Agilityn Lapin Kennelpiirin Medien Piirinmestaruus 1. -05 ja 3. -07Lapin Spanielikerhon Vuoden Agilitykoira -05, -06, -07, -08 ja -09, Pohjois-Suomen Spanielikerhon Vuoden Agilitykoira -09

Suomen ja Ruotsin Jäljestysvalio, Vuoden Mejäcockeri -06, Lapin Kennelpiirin Mejä Piirinmestaruus 3. -06, Lapin Spanielikerhon kauden paras jäljestäjä -04(AVO), -06(VOI)

Lapin Spanielikerhon Vuoden Spanieli -05, -06 ja-07

Pohjois-Suomen Spanielikerhon Vuoden Nestori -12

Spanieleiden Taipumuskoe: hyväksytty (SPA1)

___________________

Kuvia Janesta löydät täältä:

picasaweb.google.com/samperinkuvat

Huom! Kuvien kopiointi ja luvaton käyttö on kielletty.

_______________

Helmi koiraksi

Jane muutti meille vuonna 2002, toiseksi koiraksi, nyt jo edesmenneen Siirin kaveriksi. Janen tarkoitus oli olla Siirille kaveri ja minulle mukava lenkkeilykaveri. Toisin kävi. Tästä neitosesta löytyy kaikki mitä aktiiviharrastaja voi vain koiralta toivoa. Se on aina valmis tekemään ja kokeilemaan jotain uutta, kunhan nakissa ja vinkupallossa löytyy.

Jane on energinen cockeri, joka osaa kuitenkin kanavoida energiansa melko hyvin. Kotona se lepäilee ja lataa pattereitaan, mutta harrastuksissa se usein antaa kaikkensa.

Jane on nainen isolla N:llä. Koska naiset ovat hyvinkin ailahtelevaisia mieleltään, on Janenkin mielentila yhtenä päivänä toista ja toisena päivänä taas ei sinnepäinkään. Siinä ehkä piileekin se todellinen haaste.

Luonteeltaan Jane on iloinen, kiltti ja miellyttämisenhaluinen. Se rakastaa toimintaa ja varsinkin jalkapallon pelaamista. Toisista koirista Jane ei niin perusta mutta oman lauman jäsenet se hyväksyy mukisematta.

Janen koko elämä on kuitenkin ruoka, ruoka ja ruoka. Janen napa vetää ruokaa kuin imuri pölypalloja. Onpa neiti myös aika velho ruoan varastelussakin. Kotoa lähtiessä on kaikki vähänkään syötäväksi kelpaava piilotettava visusti, jos ei takaisin tullessaan tahdo tavata pientä cockeria jonka vatsa on pinkeän pyöreä kuin jalkapallon nielleellä. 

Jane on jäänyt erittäin hyvin ansaitulle eläkkeelle vuoden 2010 lopussa. Janen kanssa tahdommekin kiittää lämpimästi kaikkia teitä jotka olette meitä vuosien aikana kannustaneet, tukeneet sekä ohjanneet. Ilman teitä emme olisi näihin saavutuksiin pystyneet ja unelmat olisivat jääneet unelmiksi.  =)

 

 

 

 


©2019 Vauhdikasta Cockerielämää - suntuubi.com