Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

NAMUSILLAN LAKRITSI

"ANDY"

SPA1

synt: 05.06.2015

rotu: (working)cockerspanieli

sukupuoli: uros 

säkäkorkeus: n. 38cm (6kk:n ikäisenä)

väri: blue roan

I: Friisin Kaira "Nicce" 

E: Namusillan Purppula "Lulu"

Kasvattaja: Kennel Namusillan

____________________________________

Samaa sukua

Andy on perheemme iltatähti. Andy on Alf:n siskon poika eli pojat ovat hyvin läheistä sukua. Pojat löysivätkin yhteisen sävelen jo toisena päivänä tapaamisestaan. Leikkiä ja painia riittää aamusta myöhäiseen iltaan. Andy hyväksyttiin laumaan myös Janen ja Jaakon osalta varsin helposti. Pieni mies tepasteli muun lauman mukana jo ensimmäisenä päivänä aivan kuin se olisi aina kuulunut siihen.

Andy on rohkea veijari joka rakastaa kiipeilemistä. Sen voi löytää mitä ihmeellisimmistä paikoista, korkealtakin. Olisikohan edellisessä elämässään ollut kissa. ;)

Andy rakastaaa rapsutuksia ja pusutteluja ja rentoutuu niistä silminnähden. Muutoin tämä pieni mies on varsinainen energiapakkaus ja jokapaikan hyrrä. Omapäisyyttäkin tästä miehestä löytyy.

Andy saa kasvaa ja viettää lapsuuttaan kaikessa rauhassa. Olemme suunnitelleet sitä sekä metsälle että agilityyn. Jalostuskaan ei ole aivan poissuljettu ajatus mikäli terveys ja muut meille tärkeät asiat täyttävät kriteerit. Aika näyttää mihin tiet vievät. Potentiaalia tässä pojassa riittää ihan mihin vain! 


©2019 Vauhdikasta Cockerielämää - suntuubi.com