Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                    KILLI-MILLI

                                       "KILLI"

                                       s. 2007

                                                                  k. 5.7.2015

        

 

         Killin kuvia löydät täältä: picasaweb.google.com/samperinkuvat

Huom! Kuvien kopiointi ja luvaton käyttö on kielletty.

                              _______________________________

Killi on leikattu poikakissa, joka edustaa "rodultaan" Eurooppalaista Kotikissaa. Killi löysi tiensä meille syksyllä 2007, löytöeläinkodista. Se on todennäköisesti vuoden 2007 kevään pentuja ja löytyi asuinpaikkamme läheisyydessä olevalta hautausmaan alueelta metsiköstä, ilmeisesti heitteillejätettynä, koska kukaan ei kissaa kaivannut.

Meille tullessaan Killi oli matoinen, aliravittu ja likainen. Se oli selvästi joutunut liian aikaisin eroon emästään, sillä se yritti imeä ja lutata kaikkea mahdollista. Lisäksi Killiltä löytyi napatyrä. Kaiken kärsimyksen keskellä kissa oli uskomattoman hellyydenkipeä ja luottavainen ja kaipasi läheisyyttä. Ensimmäisen päivän iltana se jo kiipesi huoneestaan asettamieni esteiden yli olohuoneeseen, koska se halusi olla siellä missä muutkin. Vaikka koirat hieman sitä pelottivatkin, se nukahti kehräten syliin ja antoi koirien käydä haistelemassa itseään.

Tutustuminen koirien kanssa ei siis tuottanut ongelmia ja se sujuikin todella nopeasti. Vajaassa viidessä päivässä Killi jo roikkui Jaakon kaulassa kiinni ja pojat painivat leikkimielisesti. Jane suhtautui Killiin hyvin viileästi, mutta hyväksyi sen kuitenkin lähelleen.

Monen matokuurin, pesun, napatyrän poiston sekä kastroinnin jälkeen Killistä on kasvanut komea nuorimies, joskin herra jäi hieman pieneksi kooltaan. Luonnetta löytyy sekä ilkikurisuutta. Löytökissaksi Killi on uskomattoman sisäsiisti. Koskaan se ei ole toimittanut tehtäviään muualle kuin omaan astiaansa eikä se myöskään teroittele kynsiään muualla kuin omissa raapimispuissaan. Killillä on outoja mielihaluja veteen sekä luulen, että se toisinaan uskoo olevansa koira (se osaa mm. noutaa). =) Tämä kissa tykkää myös autossa matkustamisesta. Se on käynyt autoillen jopa Etelä-Ruotsissa saakka.

Killi on laumassamme Janesta seuraava, Jaakko on jätetty pahnanpohjimmaiseksi, jota on mukava silloin tällöin kiusata. Killin bravuurinumeroita onkin Jaakon ajaminen alas sohvalta pelkällä katseen voimalla sekä tavaroiden tiputtelu pöydiltä jos herralla on nälkä ja kuppi ammottaa tyhjyyttään.

 


©2019 Vauhdikasta Cockerielämää - suntuubi.com